Snejbjerg El / AVDAN

AV-virksomhed køber sig ind hos Snejbjerg El

►Læs mere om AVDAN

Aksel Sixhøj har solgt 75% af El-installatørvirksomheden Snejbjerg EL til AV-virksomheden AVDAN.  
Samarbejdet er til begge firmaers fordel, idet AVDAN styrker Snejbjerg El. Eksisterende kunder kan nu også tilbydes kompetent rådgivning indenfor avancerede AV-løsninger. Snejbjerg El er samtidig med til at styrke og udbrede kendskabet til AVDAN i det Midt- og Vestjyske. 

AVDAN har hovedkontor i Stilling og afdelinger i Ølgod og Skovlunde, København – og nu også i Snejbjerg.

AVDAN har et erfarent og kompetent AV-team, og tilbyder bl.a. løsninger til komplet møderumsindretning, totalløsninger til nye kontorbyggerier, videokonference, touchskærme til undervisningssektoren og stimulistuer inden for plejesektoren. 
Fra 14 ansatte i oktober 2016, til et stærkt team på 28 ansatte i dag, hvor hovedparten af AV-teknikerne har en elektriker baggrund. Der er sket meget spændende de seneste 18 mdr. I 2017 blev AVDAN danmarksmestre i Polycom videokonference og Skype for Business, og har netop vundet AV-leverancen til det nye LEGO Campus i Billund.  
Dette er sket i samarbejde med den globale AV-virksomhed Kinly. 
Sideløbende med AV har AVDAN også fokus på el-installationsdelen, et stødt stigende forretningsområde.  
Ingen opgave er for lille og ingen for stor for firmaet, der formår at komme hele vejen rundt. Direktør Jacob Carlsen, AVDAN, og teamleder Aksel Sixhøj, Snejbjerg EL, glæder sig til samarbejdet, og ser frem til at servicere eksisterende og nye kunder i det midtjyske.