Om os

Snejbjerg Installationsforretning blev etableret i 1954 af Jenny & Kristian Jørgensen. Efter Kristian Jørgensen død i 1962, drev Jenny Jørgensen virksomheden videre i samarbejde med installatør Ejlif Thomsen. I december 1992 overtog Aksel Sixhøj aktiviteterne, og samtidig skiftede firmaet navn til det nuværende Snejbjerg El.

Siden starten for mere end 60 år siden er udviklingen gået fra fysisk krævende arbejde med bl.a. etablering og vedligehold af luftledninger og frem til i dag, hvor meget af en elektrikers arbejde foregår med en computer.

Snebjerg El har meget tætte relationer til kunder og samarbejdspartnere. Vi samarbejder tæt med en række murer- og tømrervirksomheder, VVS-installatører og hovedentreprenører. Vores kundekreds er bred og tæller udover virksomheder i bl.a. træ- og metalindustrien også foderstofforretninger, landbrug, butikker, institutioner og private.

I 2018 solgte Aksel Sixhøj 75% af El-installatørvirksomheden Snejbjerg EL til AV-virksomheden AVDAN, og virksomheden blev flyttet til Cypresvej i Herning. Læs mere her