Varmepumper

Varmepumper

Der er energi i luften.

Opvarmning med f.eks. en luft/luft varmepumpe er sund fornuft og giver god økonomi. Erstatter man eksempelvis elvarmen med varmepumpen, er der besparelser på helt op til 65 %.

De bedste varmepumper har en virkningsgrad på 4,5 – 5,4. Det betyder, at de yder 4,5 – 5,4 kw. varme for hver kilowatt de bruger. Panasonic varmepumper er tilpasset nordiske forhold og kan yde optimalt ned til – 25 grader. Energiklasse A+++

Panasonic Varmepumper

Panasonic Varmepumpe er en varmepumpe i et banebrydende design, der passer perfekt ind i alle omgivelser. Materialer og processer er omhyggelig udvalgt for at skabe et elegant design. Med sin kompakte størrelse og et stilfuldt design er den nye gulv konsol let at integrere i indretningen.

Sådan fungerer varmepumpen

Selve varmepumpens uddel placeres udendørs. Typisk opad ydervæggen. Den er udformet som en kasse med indbygget ventilator. Størrelsen afhænger af varmepumpens kapacitet. Ventilatoren suger luft ind fra omgivelserne og udvinder varmeenergien, som via en varmeveksler afsættes til luften indendørs.

Du har fire forskellige valgmuligheder i forbindelse med installationen :

Fordele ved Panasonic varmepumpe

Ren energi og store besparelser

En af de store fordele ved luft til luft varmepumper er, at der for en stor dels vedkommende er tale om grøn energi, som ikke belaster omgivelserne med CO2. Luft til luft varmepumper bruger ganske vist strøm til driften, men som tommelfingerregel leverer den 4-5 gange så meget energi, som den bruger. Resultatet er derfor, at to trediedele af den resulterende energi er gratis, både for din pengepung og miljøet.

Perfekt indeklima

Traditionel opvarmning med el- eller vandradiatorer kan ofte resultere i, at luften bliver tung, da radiatorerne i kolde perioder skal være virkelig varme. Det problem eksisterer ikke med en luft til luft varmepumpe, for luften opvarmes kun til den ønskede indetemperatur, før den blæses ud i rummet. Mange brugere oplever derfor markant forbedring af indeklimaet ved installation af en luft til luft varmepumpe.

Ekstrem kort tilbagebetalingstid

Selve anlægget er utrolig billigt, både i indkøb og installation. En professionel installatør vil typisk kunne foretage installationen på 3-4 timer, kombineret med de store besparelser der kan opnås i drift, vil installationen af en luft til luft varmepumpe ofte kunne tjene sig hjem på blot 2-3 år. Afhængig af de varmekilder den erstatter.

Den perfekte løsning til udskiftning af gamle opvarmningssystemer…

Den dobbelte luftstrøm giver øget komfort og bedre temperaturfordeling: Luften blæses ud for oven for at opnår en effektiv drift.

Styr komfort og strømforbrug med din smartphone (valgfrit)

Du har mulighed for at styre komforten og strømforbruget med din smartphone  eller tablet via internettet. Dette er et valgfrit tilkøb.

Udstyret sikrer at du har adgang til varmepumpen ligegyldig hvor du befinder dig.

Eksempler på funktioner: start/stop, drift, indstilling af temperatur, rumtemperatur, ugentlig timer m.v. Funktionerne gør dig i stand til at øge effektiviteten af din varmepumpe.