Ladestationer til el-biler

Ladestationer til el-biler

Tank el på din bil. Derhjemme.

Vi installerer ladestationer til el-biler hjemme hos dig. Det gør det både nemmere, mere sikkert og hurtigere for dig at oplade din el-bil.

Vi leverer ladestationer til el-biler – til både private hjem og virksomheder.

  • Ladestationer til el-biler er robust, i vejbestandigt design og nemme at betjene
  • De giver dig en sikker og effektiv opladning
  • De kan typisk oplade op til 10 gange hurtigere end en almindelig stikkontakt
  • Har lysindikator med forskellige farver for at indikere ladestationens status
  • Er vejr- og stødsikker og dermed velegnet til udendørs brug
  • Har enkel betjening f.eks. via en App på din mobil
ladestationer til el-biler

Ladestationer i private hjem

Til private boliger tilbyder vi primært vægbokse, som er vejrbestandig og robust, og som kan installeres både ude og inde. Du kan med fordel installere din egen private ladestation derhjemme. Det koster ikke mere end at lade op ude, og der findes et hav af muligheder for at optimere strømforbruget.

Ladestationer i virksomheder og ejendomme

Til erhverv og ejendomme tilbyder vi både vægbokse og ladestandere med funktioner som energimålingskapacitet og mulighed for at styre brugerautentificering, generering af rapporter og fakturering, tildeling af omkostninger til individuelle brugere og advisering om ekstern vedligeholdelse. Alt hvad du behøver for at gøre opladning af el-biler lettere end nogensinde!

Få ladestationer til el-biler installeret af en autoriseret elektriker

En ladestation skal installeres af en elektriker, og tilsluttes på sin egen gruppe i husets gruppetavle. Det giver stor driftssikkerhed, da den ikke forstyrrer resten af de elektriske installationer i huset. I modsætning til en normal stikkontakt er ladestationen designet til at levere en høj opladningsstrøm i lange perioder til brug på daglig basis.

Vi forhandler ladestationer til el-biler fra bl.a. Schneider og ABB.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du have en ladestation hjemme hos dig selv – eller i virksomheden, så skriv eller ring til os, så finder vi en løsning, som passer præcis til dit behov.

Send os en mail - vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.